Më 1910, paria e krishterë e Shkodrës aprovoi një rregullore për të mos shpenzuar shumë për veshjet e grave dhe vajzave. Ishte vërtet inteersante dhe u gjet me vlerë edhe nga Hyqymeti.  

Më poshtë janë pikat e rregullores dhe emrat e 18 antarëve të parësisë së krishterë të Shkodrës. 

error: Content is protected !!