Fan Noli, Drotheu – Kryepeshkopi i Kishës Ortodokse, Kristofor Kisi – Mitropolit i Beratit dhe zyrtarët  Pandeli Evangjeli, Rexhep Jella – preëfekt i Korçës; Kristaq Carka – kryetar i Bashkisë  dhe Lefter Kono; Korçë 1923.

error: Content is protected !!