GALERI

SHKODER 28. IX. 1918
USHTARE TE FUQIVE TE MEDHA NE SHKODER_ (NE LUMIN DRIN)
VLORE 1920, SHESHI MURADIE
PERANDORIA BIZANTINE
BALLKANI_ 1330-1351
BALLKANI NE PERIUDHEN PARAOSMANE
BALLKANI E AZIA E VOGEL, 750 VJET PARA KRISHTIT
7 MARS 1914_ DELEGACIONI I GJIROKASTRES NE PRITJE TE VIDIT,
NJE PERFAQESI E MIRDITOREVE NE DURRES PER TE PRITUR PRINC VIDIN (7 MARS 1914)
DELEGACIONI ME NE KRYE ESAD TOPTANIN NISET NGA DURRESI PER TE MARRE PRINC VIDIN
Gjenerali anglez Hoxhson (i treti nga e majta) dhe Beqir Balluku (i pesti nga e majta)
GJERGJ FISHTA,
GJERGJ FISHTA,
kongresi mysliman 1923
kongresi mysliman 1923
KORCE, 1929 Klerikë orthodoksë, besimtarë dhe intelektualë. Midis tyre, kryepeshkopi, Visarion Xhuvani
OFICERET QE SHTYPEN KRYENGRITJENE MARSIT 1922
OFICERET QE SHTYPEN KRYENGRITJENE MARSIT 1922
error: Content is protected !!