Letra e Koço Tashkos drejtuar Internacionales Komuniste ku ankohet edhe per Miladin Popoviçin dhe Partinë Komuniste të Jugosllavisë, si dhe për qendrimin e tyre ndaj Kosovës.   

Përgjigja e Miladin Popoviçit dhënë Koço Tashkos, për letrën që ky i fundit i kishte dërguar Internacionales Komuniste.

error: Content is protected !!