Përrallat e historisë janë vertet interesante, Jane interesante se idiotët i kthejnë fare lehtë nga përralla në realitet.
Ky eshte nje fragment i nje dokumenti të vitit 1474. Bën fjalë për një betejë midis venecianëve dhe osmanëve ne zonen e Shkodres.
Po te shikojme dhe te krahasojme shifrat: nga venecianët mbetën 12 të vrarë e 500 të plagosur, ndërsa nga osmanët 3000 të vrarë dhe shumë të plagosur.
A ka mendje normale ta besojë këtë?!
Me këto brrockulla është mbushur “historia” dhe fantazojne kryqetaret e sotem te perendimit!.

error: Content is protected !!