Tërheqin vëmendjen prania e oficerëve anglezë e amerikanë dhe në sfond Ylli i Kuq!
Edhe vajzat e bukura, si Vitua. Ja dhe dervishi i bektashinjve. Aty është edhe Koçi Xoxe që do ta paguante shtrenjtë pabesinë e shokëve “të idealit”. Të gjithë të veshur bukur! Të gjithë me fytyra të qeshura dhe të kuruara mirë. Shikoni këpucët me gozhdë dhe kujtoni akuzat e historiografisë komuniste, sikur aliati u hidhte kinse, këpucë të një këmbe!

error: Content is protected !!