PERANDORIA BIZANTINE, NGA HERAKLIO DERI TEK KRYQËZATA E IV: 610 – 1204

PERANDORIA BIZANTINE, SULMET E PERËNDIMIT KUNDËR BIZANTIT

(Ndryshimet që ndodhën gjatë periudhës 1080- 1261)

TERRITORET SHQIPTARE NË PERIUDHËN BIZANTINE DHE PARAOSMANE

error: Content is protected !!