Enver Sazani dhe Foto Bala liceistë në Korçë bashkë me Enver Hoxhën, kanë qenë ndër më të mirët. Të dy dhe shumë të tjerë si këta, u dënuan nga Enver Hoxha.

Liceistët e Liceut Kombetar të Korçës, ne deget filozofi e matematikë, në vitin e fundit 1929-1930.

Midis tyre, Enver Sazani, Foto Bala dhe Enver Hoxha, te tre ne degen filozofi.

error: Content is protected !!