FRONTI DEMOKRATIK KA QENË NJË ORGANIZATË POLITIKE DHE INSTRUMENT I PKSH (PPSH) PËR TË GODITUR FSHATARËT E CILËSUAR KULAK DHE ATA QË REGJIMI I QUANTE ARMIQ.

error: Content is protected !!