Ky është një telegram që mban datën 12 tetor 1912 dhe sipas disa rreshtave të përkthyera nga AQSH, Hasan Riza Pasha dhe Esad Pashë Toptani kërkonin ndihmë pasi që Shkodra ishte rrethuar nga malazestë dhe malësorët. Të gjitha katundet myslimane ishin djegur.

error: Content is protected !!