Gazetarët shqiptarë nuk rrezikohen nga askush, sepse nuk rrezikojnë asnjë; as pushtetin, as oligarkët. Se kasta dhe oligarkia janë vet Mafia.
Nuk i rrezikojnë sepse padronët e medias janë pjesë e oligarkisë.
Edhe shumica e atyre që hiqen si të djathtë, në fakt janë marioneta të së Majtës.
Janë oligarkët soc-komunistë që u diktojnë jo vetëm tematikën por edhe se cilët duhet të marrin në emisionet e tyre.
Në këtë kazan mediatik, nuk ka asgjë investiguese. Asgjë.
Se po të kishte, kasta do të dridhej, oligarkia do të mendohej para se t’i gllabëronte gjithcka këtij populli të mjerë. Kryeministri bandit nuk do të “çuditej” me mjerimin e popullit të tij.

error: Content is protected !!