Disa letra të Mehmet Shehut dërguar Dushan Mugoshës, në janar-shkurt 1944 përmbajnë të dhëna për veprimtarinë e Brigadës I Partizane dhe për autoritetin e madh të Dushan Mugoshës tek drejtuesit shqiptare te luftes

Mehmet Shehu që njihej si burrë i fortë dhe trim, përpara Mugoshës tregohej servil i rëdomtë. Ai i raporton Dushanit edhe kundër Islam Radovickës, Mestan Ujanikut dhe Bedri Spahiut!

error: Content is protected !!