Lista e ipeshkëve të kishës katolike të Shqipërisë për periudhën 877-1863, përpiluar nga arqipeshkvi i Tivarit dhe Dioklesë Karl Poten, sipas veprës “Illyrico Sacro” të Daniel Farlatit.

error: Content is protected !!