Ditët e para të majit 1913, në Shkodër zbarkuan njësi ushtarake të Anglisë, Italisë, Francës, Gjermanisë dhe Austro-Hungarisë. Ato u vendosën në gazermat e Sarajit.

error: Content is protected !!