Mbështetësit e regjimit komunist i jepnin informacion regjimit për çdo mik ose të afërm të tyre, në mënyrë të veçantë për shqiptarët e Kosovës që vinin në Shqipëri.

Natyrisht, ata udhëzoheshin nga njereëzit e regjimit dhe në përfundim të vizitave të të afërmve të tyre, informonin me shkrim Partinë për bisedat që kishin bërë me ta dhe pikpamjet e tyre.

error: Content is protected !!