Një letër e Spiro Dines dhe Efthim Krenit dërguar Efthim Brandos më 15 qershor 1877, është shumë interesante dhe ja vlen të lexohet edhe sot pas 143 vitesh.

Ata i bënin vrejtje për një artikull të tij me idenë e mirë se akuzat pa shkak për kombe të tjerë do të mërzisnim lexuesin dhe do të akuzonim vehten tonë.

error: Content is protected !!