Enveristo-titostët e Kosovës por edhe patriotët e atjeshëm duhet të njohin krimet e kriminelëve të Enver Hoxhës që në bashkëpunim me komunistet e Titos kanë vrarë patriotët e Kosovës Në një letër në origjinal, zv.komandanti i Batalionit të II të Brigadës V Sulmuese i raportonte Shtabit të Brigadës, per pushkatimin në Rugovë, të togerit Zenun Hyseni, besnik i Xhafer Devës.
Për të terrorizuar popullin, ekzekutimi u be ne prani te popullit te Rugoves dhe familjareve te tij. Letra ka të dhëna edhe për qendrimin e popullit të Rugovës.

error: Content is protected !!