Një raport i konsullit të Rusisë në Manastir, që mban datën 14 nëntor 1910, na njeh me rrymat brenda Kongresit të Manastirit dhe marrëdhëniet e shqiptarëve me shtetet ballkanikë si Greqia, Rumania dhe Bullgaria si dhe me Italinë e Austro-Hungarinë.

error: Content is protected !!