Në 29 nëntor 1944, një batalion i Brigadës V Partizane shkoi në Boletin dhe sekuestroi pasurinë e Bajazit Boletinit.

Në letren e shtabit të batalionit dërguar shtabit të brigadës ka te dhena te hollesishme.

error: Content is protected !!